STAR FINALE 2022

2022-11-14 by Jiří Fetterle

Na konci listopadu pořádal JKČL tradiční jednodenní regatu, na kterou se přihlásilo 9 posádek. STAR Finále je pro naši flotilu poslední regatou, která standardně slibuje kvalitní sportovní klání, zakončené druhý den společným zazimováním lodí. Stejně tak tradiční je kompletní gurmánský servis Bobika, i proto se na STAR Finále všichni závodníci a i přátelé třídy STAR tolik těší.

V sobotu již při snídani nám všem bylo jasné, že letošní ročník bude velmi vydařený, ale bohužel bez sportovního klání. Po zahájení hlavní rozhodčí Štěpánka Fialová vyvěsila na vlajkový stožár vlajku AP. Bohužel klidná hladina, a i předpovědi počasí avizovaly absenci větru po celý den. Situace jsme využili a vydali se na protější vrchol kopce Šroubený. (Jedná se o neovulkanický vrch s nadmořskou výškou 375 m) Po cestě dolů jsme na Havraní skále udělali společné foto. Ten den jsme lodě na vodu již nedali a věnovali jsme se diskuzi, hodnocení letošní sezony a plánování té příští.

V neděli jsme sbalili a zazimovali naše lodě.

Ačkoli bylo letošní STAR Finále 2022 jen společenskou událostí, opět se povedlo. Velké poděkování patří nejen celému organizačnímu týmu, ale hlavně Bobikovi za vyvážené a bohaté menu.


Copyright © 2012 - 2024 www.czech-starclass.cz

All rights reserved. Powered by exnet.cz,

App version: 1.0.2